Autoschade Herstel Naaldwijk is dé specialist op het gebied van autoschade in Westland en omgeving. Bij ons kun je terecht voor zowel herstel van grote als kleine schade. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze diensten. Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.

Autoschade herstel

Bij grote schade, vaak als gevolg van een aanrijding, kan Autoschade Herstel Naaldwijk het complete herstel van de auto verzorgen: van lakschade en deuken tot montagewerkzaamheden. Wij voeren richtwerk en demontage uit, spuiten (delen van) de auto opnieuw en maken de auto vervolgens strak.

Spotrepair

Kleine lakschade op een bumper of portier, zoals een kras of steenslag? Dan hoeft lang niet altijd het hele paneel opnieuw gespoten te worden en kunnen we de schade vaak herstellen met behulp van spotrepair. Het voordeel van spotrepair is dat alleen het beschadigde deel van het paneel behandeld hoeft te worden.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deuken, zoals parkeerdeukjes of deuken als gevolg van een openslaand portier, kunnen we vaak uitdeuken zonder spuiten. Hierbij herstellen we de deuk met behulp van speciaal gereedschap, zodat de deuk verdwijnt zonder de lak te scheuren. Het voordeel van uitdeuken zonder spuiten is dat de lak niet hersteld hoeft te worden. 

Lak spuiten

Naast autoschade herstel, kan je ook bij Autoschade Herstel Naaldwijk terecht voor het spuiten van andere voertuigen en objecten. Van scooters tot boten en van meubels tot keukenkastjes: wij kunnen vrijwel ieder object spuiten in alle mogelijke kleuren. Hiervoor maken wij gebruik van watergedragen lak.

Velgen- en Bandenservice

Ontdek onze Velgen- en Bandenservice. Herstel beschadigde velgen en vervang bestaande banden voor optimale prestaties op de weg. Kwaliteit staat voorop.

Airco service

Naar verloop van tijd kan het voorkomen dat een airco niet goed meer koelt. Een kleine onderhoudsbeurt aan het aircosysteem kan dit verhelpen. Daarom bieden wij de airco service aan. Tijdens de airco service vervangen we het koudemiddel en kijken we de airco direct na op eventuele defecten.