Bij Autoschade Herstel Naaldwijk bieden we ook een uitgebreide velgen- en bandenservice aan als aanvulling op onze bestaande dienstverlening. Of je nu beschadigde velgen hebt die gerepareerd moeten worden of nieuwe banden nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Velgenherstel
Heb je beschadigde velgen door een ongeluk of stoeprandcontact? Geen zorgen, onze vakmensen kunnen beschadigde velgen weer in hun oorspronkelijke staat herstellen. We zorgen ervoor dat je velgen er weer als nieuw uitzien, zonder de kosten van volledige vervanging.

Bandenvervanging en -montage
Naast velgenherstel leveren we ook een complete bandenservice. Of het nu tijd is voor nieuwe banden of je wilt je huidige banden laten verwisselen, wij hebben de juiste expertise en het beste assortiment banden voor jouw voertuig. We zorgen ervoor dat je weer veilig de weg op kunt met de juiste banden voor de beste grip en prestaties.

Bij Autoschade Herstel Naaldwijk staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop, ook bij onze velgen- en bandenservice. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij zijn er om je auto in topconditie te houden, zowel qua uiterlijk als prestaties.