Schade is al vervelend genoeg, dus maken wij het schade herstel graag zo eenvoudig en prettig mogelijk voor je. Daarom mag je bij Autoschade Herstel Naaldwijk altijd zonder afspraak langskomen voor een schadecalculatie, bieden wij gegarandeerd vervangend vervoer en werken wij voor en met alle verzekeringen. Lees hieronder meer over onze service.

Schadecalculatie zonder afspraak

Heb je schade? Bij ons ben je altijd welkom voor een schadecalculatie, ook zonder afspraak. We bekijken dan direct de schade en maken een inschatting van de benodigde herstelwerkzaamheden en bijbehorende kosten. Kleine schade kunnen we in sommige gevallen zelfs gelijk herstellen.

Gegarandeerd vervangend vervoer

Autoschade Herstel Naaldwijk biedt gegarandeerd vervoer, zodat je direct de weg weer op kan. We streven ernaar om een gelijkwaardige auto aan te bieden en beschikken hiervoor over verschillende personenwagens en bedrijfsbussen, zowel in automaat als handgeschakeld. En is het lekker weer, dan kan je ook gebruik maken van een van onze fietsen.

Duurzame oplaadmogelijkheden

Bij Autoschade Herstel Naaldwijk zetten we ons niet alleen in voor uitstekend schadeherstel, maar ook voor duurzaamheid. Als je een elektrische auto laat herstellen, bieden we je nu de mogelijkheid om deze op te laden via onze laadpalen. We begrijpen dat gemak en milieubewustzijn hand in hand gaan, en daarom willen we het herstelproces zo eenvoudig en groen mogelijk maken.

Wij werken met en voor alle verzekeringen

Autoschade Herstel Naaldwijk werkt met en voor alle verzekeringen. Met andere woorden: waar je ook verzekerd bent, bij ons ben je altijd welkom. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.