Bij Autoschade Herstel Naaldwijk, voorheen bekend als Van der Meer Autoschade, streven we niet alleen naar uitstekend schadeherstel, maar hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid. Als onderdeel van onze inzet voor milieubewustzijn en energie-efficiëntie zijn we trots op ons dak, dat volledig bedekt is met zonnepanelen. Deze zonnepanelen voorzien ons herstelbedrijf grotendeels van zelf opgewekte elektriciteit, waardoor we een bijdrage leveren aan een schonere toekomst.

Sinds 1983 zijn we dé specialist op het gebied van autoschade in Westland en omgeving. Met een ervaren team en het gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur, staan we klaar om zowel grote als kleine schades snel en efficiënt te herstellen. Daarnaast bieden we vervangend vervoer en nemen we de afwikkeling met de verzekeraar zo veel mogelijk voor onze rekening. Kortom: Autoschade Herstel Naaldwijk neemt alle mobiliteitszorgen weg!

Autoschade Herstel Groep

Autoschade Herstel Naaldwijk is onderdeel van de Autoschade Herstel Groep. Dit is een landelijke autoschadeketen met meer dan 60 herstelbedrijven. Alle aangesloten vestigingen voldoen aan de kwaliteitseisen van FOCWA. Kies je dus voor Autoschade Herstel Naaldwijk, dan kies je voor gegarandeerde kwaliteit. En dat is een prettig gevoel!

Truckschade Herstel Naaldwijk

Naast schadeherstel aan personenwagens, verzorgen wij ook schadeherstel aan vrachtwagens. Klik hier voor meer informatie.