Autoschade Herstel Naaldwijk, voorheen bekend als Van der Meer Autoschade, is al sinds 1983 dé specialist op het gebied van autoschade in Westland en omgeving, beschikken over een ervaren team en maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur.

Of het nu gaat om grote of kleine schade: wij helpen je graag om dit zo snel mogelijk te herstellen. Ook zorgen we voor vervangend vervoer en nemen we de afwikkeling met de verzekeraar zo veel mogelijk voor onze rekening. Kortom: Autoschade Herstel Naaldwijk neemt alle mobiliteitszorgen weg!

Autoschade Herstel Groep

Autoschade Herstel Naaldwijk is onderdeel van de Autoschade Herstel Groep. Dit is een landelijke autoschadeketen met meer dan 60 herstelbedrijven. Alle aangesloten vestigingen voldoen aan de kwaliteitseisen van FOCWA. Kies je dus voor Autoschade Herstel Naaldwijk, dan kies je voor gegarandeerde kwaliteit. En dat is een prettig gevoel!

Truckschade Herstel Naaldwijk

Naast schadeherstel aan personenwagens, verzorgen wij ook schadeherstel aan vrachtwagens. Klik hier voor meer informatie.